L’arte balsamico med sennepsfrø, 250ml., 4års.

140 DKK

  • Let, sød smag, der komplimenterer mange fødevarer.
  • Perfekt balance med sød/sur smag i balsamicoen.
  • Smukke, elegante firkantede stabelbare 250 ml flasker, lukket med voks, der ser vidunderlig ud på køkkenbordet.

Opskriftsforslag:
Tilføj balsamicoen med sennepsfrø til enhver opskrift, der kræver sennep, den er en meget velsmagende. Den er rigtig god til grillede svinekoteletter med en strejf på toppen. Prøv at tilføje den til en kartoffelsalat giver den en helt ny dimension. Det gør også en dejlig salatdressing rigtig god sammen med vores prisvindende Extra Virgin Olive Oil.

18 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores nye gule sennepsfrø hvide balsamico er lavet med organiske sennepsfrø fra Sicilien. Vi tilfører den rigtige mængde af disse lækre sennepsfrø direkte i flasken. Resultatet er en hvid balsamicoeddik med en meget velsmagende, men ikke overvældende sennepssmag.

Vores hvide balsamiske gourmet-smag fremstilles ved hjælp af vores anerkendte, hvide balsamico, som er ældet i tønder af egetræ i 4 år. Derefter tilføjer vi naturlige smag, der perfekt komplementerer den lækre hvide balsamico. Trebbiano- og Malvasia-druer presses først, og den resulterende druesaft sættes langsomt over en kedel i 36 til 72 timer for at koncentrere druerne og sukkeret i druesaften. Den resulterende sirup ældes i tæt lukkede eg-tønder i 4 år for at bevare den naturlige halmgule farve og kombineret med vineddike for en perfekt balance mellem søde og sure.