L’arte balsamico med trøffel, 250ml., 4 års.

140 DKK

  • Let, sød smag, der komplimenterer mange fødevarer.
  • Perfekt balance med sød/sur smag i balsamicoen.
  • Smukke, elegante firkantede stabelbare 250 ml flasker, lukket med voks, der ser vidunderlig ud på køkkenbordet.

Opskriftsforslag:
Den er vidunderlig dryppet over champignonrisotto (især porcini), samt lasagne. Ovnristede kartofler i vores olivenolie med truffle balsamico dryppet på i sidste øjeblik hæves til kulinarisk fremragende karakter, og kontraster de hjertelige kartofler med jordagtige, hvidløgstrøfler.

5 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores hvide balsamiske gourmet-smag fremstilles ved hjælp af vores anerkendte, hvide balsamico, som er ældet i tønder af egetræ i 4 år. Derefter tilføjer vi naturlige smagsoplevelser, der perfekt komplementerer den søde og tangy alderen hvide balsamico. White Truffle White Balsamic viser stolt kendetegnene for hvid trøffelsmag – jordagtig, champignon og lidt hvidløg. Det er en vidunderlig tilføjelse til enhver champignonskål, såvel som at være en let, velsmagende tilføjelse til kødretter og saucer. Kombineret med vores Nuovo-olivenolie er det en dekadent overbærenhed at dyppe brød i – sødme fra de hvide balsamiske, grønne græsagtige smag fra Nuovo-olivenolien og jordnærheden fra trøflerne. Det er svært at forestille sig en bedre kamp!

Trebbiano- og Malvasia-druer presses først, og den resulterende druesaft sættes langsomt over en direkte flamme i 24 til 36 timer for at koncentrere druerne og sukkeret i druesaften. Den resulterende sirup ældes i tæt lukkede eg-tønder for at bevare den naturlige halmgule farve og kombineret med vineddike for en perfekt balance mellem søde og sure.