L’arte balsamico med stærk chili, 250ml., 4års.

140 DKK

  • Let, sød, krydret smag, der komplimenterer mange fødevarer.
  • Bidrager den søde / sure smag af balsamico uden farven.
  • Smukke, elegante firkantede stabelbare, ser vidunderlig ud på køkkenbordet.

Opskriftsforslag
Vores krydrede hvide balsamico med chili er meget alsidig. Du kan bruge det i marinader eller saucer til svinekød, kylling eller oksekød. Vidunderlige dryppet over kogte grøntsager, ristet kød, salater, rå grøntsager eller kogte ægfad. Det er simpelthen fantastisk med denne prisbelønnede olivenolie til en vinaigrette, kombineret med skalotteløg (eller vores Shallot White Balsamic), Dijon-sennep, salt og peber. Også meget velegnet til asiatiske retter.

39 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores hvide balsamiske gourmet-smag fremstilles ved hjælp af vores anerkendte, hvide balsamico, som er ældet i tønder af egetræ i 4 år. Derefter tilføjer vi naturlige smag, der perfekt komplementerer den lækre hvide balsamico. Spicy Pepper White Balsamic er et ægteskab med flere varme peber, der er dyrket i Toscana og den bedste hvide balsamic fra Modena. De peberfrugter, du ser inde i flasken, er omhyggeligt udvalgt, skivet i skiver og brugt til at smage det hvide balsamico. Resultatet er en lang krydret finish, en vidunderlig tilføjelse til grøntsagsretter, stegt kød eller hvor som helst, du vil ‘Krydre det!’.

Trebbiano- og Malvasia-druer presses først, og den resulterende druesaft sættes langsomt over en direkte flamme i 24 til 36 timer for at koncentrere druerne og sukkeret i druesaften. Den resulterende sirup ældes i tæt lukkede eg-tønder for at bevare den naturlige halmgule farve og kombineret med vineddike for en perfekt balance mellem søde og sure.