Beskrivelse
Vores hvide balsamiske gourmet-smag fremstilles ved hjælp af vores anerkendte, hvide balsamico, som er ældet i tønder af egetræ i 4 år. Derefter tilføjer vi naturlige smag, der perfekt komplementerer den lækre hvide balsamico. Shallot White Balsamic er et ægteskab med salte skalotteløg fra Italien og Frankrig og den bedste hvide balsamic fra Modena. Skalotteløg, som du ser inde i flasken, er omhyggeligt valgt med hånden, skivet og brugt til at smage den hvide balsamico til. Resultatet er ren dekadence, en vidunderlig tilføjelse til enhver velsmagende tallerken eller salat.
Trebbiano- og Malvasia-druer presses først, og den resulterende druesaft sættes langsomt over en direkte flamme i 24 til 36 timer for at koncentrere druerne og sukkeret i druesaften. Den resulterende sirup ældes i tæt lukkede eg-tønder for at bevare den naturlige halmgule farve og kombineret med vineddike for en perfekt balance mellem søde og sure.