L’arte balsamico med hindbær, 250ml., 4års.

140 DKK

  • Let, sød smag, der komplimenterer mange fødevarer.
  • Perfekt balance med sød/sur smag i balsamicoen.
  • Smukke, elegante firkantede stabelbare, ser vidunderlig ud på køkkenbordet.

Opskriftsforslag:
En vinagarette til salat med kandiseret pekannødder, gedeost, tørrede tranebær og skalotteløg. Det er perfekt topping blandet salatgrønt med fetaost, eller i en sauce til kylling med kyllingesky, hvidvin, hvid hindbær balsamico og skalotteløg eller løg. Det er også ideelt til forbedring af tomater og frisk mozzarellaost. Efter middagen skal du dryppe det over din yndlingsfrugt, ost eller endda is.

Cocktail-ideer:
L’arte Rasberry – 1 del L’arte Raspberry White Balsamic til 4 dele vodka, ryst i en cocktail-ryster, indtil den er kold, server i et Martini-glas

19 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores hvide balsamiske gourmet-smag fremstilles ved hjælp af vores anerkendte, hvide balsamico, som er ældet i tønder af egetræ i 4 år. Derefter tilføjer vi naturlige smagsoplevelser, der perfekt komplementerer den søde og tangy alderen hvide balsamico. Raspberry White Balsamic er en velafbalanceret hvid balsamico, der oser af den naturlige søde smag af friske, modne hindbær.

Trebbiano- og Malvasia-druer presses først, og den resulterende druesaft sættes langsomt over en direkte flamme i 24 til 36 timer for at koncentrere druerne og sukkeret i druesaften. Den resulterende sirup ældes i tæt lukkede eg-tønder for at bevare den naturlige halmgule farve og kombineret med vineddike for en perfekt balance mellem søde og sure.