L’arte balsamico med granatæble, 250ml., 4års.

140 DKK

  • Let, sød smag, der komplimenterer mange fødevarer.
  • Bidrager den søde / sure smag af balsamico uden farven.
  • Smukke, elegante firkantede stabelbare, ser vidunderlig ud på køkkenbordet.

Opskriftsforslag
En god tilføjelse til vinaigrettes og marinader samt salte pandesaucer og glasurer til kylling, kalkun eller svinekød. Eller brug et par dråber til at afslutte delikat aromatiseret fiskeretter.

Cocktail-ideer
 L’arte POME – 1 del L’arte granatæble hvid balsamico til 3 dele vodka, ryst i en cocktailrister, indtil den er kold, server i et Martini-glas.

28 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores hvide balsamiske gourmet-smag fremstilles ved hjælp af vores anerkendte, hvide balsamico, som er ældet i tønder af egetræ i 4 år. Derefter tilføjer vi naturlige smag, der perfekt komplementerer den lækre hvide balsamico. Granatæble Hvid balsamico har den markante, tangy-søde smag af granatæbler med en perfekt balance mellem frugtagtig sødme og sprød syre.

Trebbiano- og Malvasia-druer presses først, og den resulterende druesaft sættes langsomt over en direkte flamme i 24 til 36 timer for at koncentrere druerne og sukkeret i druesaften. Den resulterende sirup ældes i tæt lukkede eg-tønder for at bevare den naturlige halmgule farve og kombineret med vineddike for en perfekt balance mellem søde og sure.