Tilbud

White Pomegranate Balsamic 250 ml. 4 years

140 DKK 112 DKK

10 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores hvide balsamiske gourmet-smag fremstilles ved hjælp af vores anerkendte, hvide balsamico, som er ældet i tønder af egetræ i 4 år. Derefter tilføjer vi naturlige smag, der perfekt komplementerer den lækre hvide balsamico. Granatæble Hvid balsamico har den markante, tangy-søde smag af granatæbler med en perfekt balance mellem frugtagtig sødme og sprød syre.

Trebbiano- og Malvasia-druer presses først, og den resulterende druesaft sættes langsomt over en direkte flamme i 24 til 36 timer for at koncentrere druerne og sukkeret i druesaften. Den resulterende sirup ældes i tæt lukkede eg-tønder for at bevare den naturlige halmgule farve og kombineret med vineddike for en perfekt balance mellem søde og sure.

Opskriftsforslag: En god tilføjelse til vinaigrettes og marinader samt salte pandesaucer og glasurer til kylling, kalkun eller svinekød. Eller brug et par dråber til at afslutte delikat aromatiseret fiskeretter.

Cocktail-ideer: L’arte POME – 1 del L’arte granatæble hvid balsamico til 3 dele vodka, ryst i en cocktailrister, indtil den er kold, server i et Martini-glas.

  • Let, sød smag, der komplimenterer mange fødevarer.
  • Bidrager den søde / sure smag af balsamico uden farven.
  • 100+ år gammelt eddikehus fra Modena.
  • Smukke, elegante firkantede stabelbare 250 ml flasker, færdige med en voksduppe, der ser vidunderlig ud på køkkenbordet.