L’arte balsamico med lemon, 250ml. 4års.

140 DKK

11 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: ,

Beskrivelse

Lemon White Balsamic er lavet med organiske citroner fra Sorrento. Disse citroner er kendt som de sødeste i Italien og er utroligt aromatiske og fulde af velsmagende citron. Disse organiske citroner er små med ufuldkommenheder og pletter, men giver en fantastisk smag til alt hvad du vil tilføje denne lækre citronsmag til.

Vores hvide balsamiske gourmet-smag fremstilles ved hjælp af vores anerkendte, hvide balsamico, som er ældet i tønder af egetræ i 4 år. Derefter tilføjer vi naturlige smag, der perfekt komplementerer den lækre hvide balsamico. Trebbiano- og Malvasia-druer presses først, og den resulterende druesaft sættes langsomt over en kedel i 36 til 72 timer for at koncentrere druerne og sukkeret i druesaften. Den resulterende sirup ældes i tæt lukkede eg-tønder i 4 år for at bevare den naturlige halmgule farve og kombineret med vineddike for en perfekt balance mellem søde og sure.

Opskriftsforslag: Vi bruger bogstaveligt talt Lemon White Balsamic på alt. Du kan bruge den på salater parret med vores prisvindende Extra Virgin Olive Oil eller lave en dressing med yoghurt og dild. Det er en fantastisk tilføjelse til stegt eller grillet kylling, laks og svinekød. Bare nogle få dråber lyser enhver ret op, og The Lemon White Balsamic er perfekt, når du ønsker en velsmagende sød citronsmag.

  • Let, sød smag, der komplimenterer mange fødevarer.
  • Bidrager den søde / sure smag af balsamico uden farven.
  • 100+ år gammelt eddikehus fra Modena.
  • Smukke, elegante firkantede stabelbare 250 ml flasker, færdige med en voksduppe, der ser vidunderlig ud på køkkenbordet.