Tilbud

White Basil Orange Balsamic 250 ml. 4 years

140 DKK 112 DKK

11 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: ,

Beskrivelse

Blood Orange og Basil White Balsamic er lavet med basilikum og organiske blod appelsiner fra Sicilien. Vi tilfører først den hvide balsamico med frisk basilikum, og tilsæt derefter den basilikum-infunderede hvide balsamico til organiske blod appelsinskræner i flasken. Resultatet er en hvid balsamicoeddik med en eksplosiv orange smag og et antydning af basilikum.

Vores hvide balsamiske gourmet-smag fremstilles ved hjælp af vores anerkendte, hvide balsamico, som er ældet i tønder af egetræ i 4 år. Derefter tilføjer vi naturlige smag, der perfekt komplementerer den lækre hvide balsamico. Trebbiano- og Malvasia-druer presses først, og den resulterende druesaft sættes langsomt over en kedel i 36 til 72 timer for at koncentrere druerne og sukkeret i druesaften. Den resulterende sirup ældes i tæt lukkede eg-tønder i 4 år for at bevare den naturlige halmgule farve og kombineret med vineddike for en perfekt balance mellem søde og sure.

Opskriftsforslag: At tilføje basilikablod orange hvid baslamic til Prosecco giver en vidunderlig lidt sød aperitivo. Vi har virkelig nydt at færdigbehandle grillet eller stegt kylling og svinekød med et dusregn over toppen. Det er meget rart at føje det til en tyndt skåret fennelsalat med orange segmenter. Naturligvis gør det en dejlig salatdressing især med vores prisvindende Extra Virgin Olive Oil.

  • Let, sød smag, der komplimenterer mange fødevarer.
  • Bidrager den søde / sure smag af balsamico uden farven.
  • 100+ år gammelt eddikehus fra Modena.
  • Smukke, elegante firkantede stabelbare 250 ml flasker, færdige med en voksduppe, der ser vidunderlig ud på køkkenbordet.