L’arte balsamico med appelsin, 250ml., 4års.

140 DKK

  • Let, sød smag, der komplimenterer mange fødevarer.
  • Bidrager den søde / sure smag af balsamico uden farven.
  • Smukke, elegante firkantede stabelbare 250 ml flasker, færdige med en voksduppe, der ser vidunderlig ud på køkkenbordet. 

Opskriftsforslag:
Vi har virkelig nydt at færdigbehandle grillet eller stegt kylling og svinekød med dryppes over toppen. Det er rigtig godt at føje det til en tyndt skåret fennikel salat med appelsin stykker. Naturligvis gør det en dejlig salatdressing især med vores prisvindende ekstra jomfru olieven olie.

Cocktail:
Tilføje Balsamicoen med blod orange appelsin til prosecco, den giver en vidunderlig lidt sød velkomstdrik. 

23 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: ,

Beskrivelse

Blood Orange og Basil White Balsamic er lavet med basilikum og organiske blod appelsiner fra Sicilien. Vi tilfører først den hvide balsamico med frisk basilikum, og tilsæt derefter den basilikum-infunderede hvide balsamico til organiske blod appelsinskræner i flasken. Resultatet er en hvid balsamicoeddik med en eksplosiv orange smag og et antydning af basilikum.

Vores hvide balsamiske gourmet-smag fremstilles ved hjælp af vores anerkendte, hvide balsamico, som er ældet i tønder af egetræ i 4 år. Derefter tilføjer vi naturlige smag, der perfekt komplementerer den lækre hvide balsamico. Trebbiano- og Malvasia-druer presses først, og den resulterende druesaft sættes langsomt over en kedel i 36 til 72 timer for at koncentrere druerne og sukkeret i druesaften. Den resulterende sirup ældes i tæt lukkede eg-tønder i 4 år for at bevare den naturlige halmgule farve og kombineret med vineddike for en perfekt balance mellem søde og sure.