Tour de Toscana

5.000 DKK

Minitur på 4 dage, 2,5 dage med masser af oplevelser for livet. Vi kommer rundt og besøger nogle af vores leverandører samt besøger nogle af vores fantastiske venner og oplever deres gæstfrihed på nærmeste hold, noget som du/i med garanti ikke kan finde andre steder som turist.

Dette er bare et af flere turer som vi arrangerer, det er op til jer at bestemme hvor mange dage turen skal varer.

 

Tour de Tuscana 2021

Kategori:

Beskrivelse

Dag 1: Vi tjekker ind hos Le Residenze Ristori, hvor vi skal nyde et par dagen i den gamle bydel af Cortona.

Dag 2: Vi bruger formiddagen på et besøg hos Cantine Faralli, hvor vi skal nyde deres skønne vine.

Dag 2: Vi tager videre til Muntepluciano hvor vi bruger eftermiddagen på besøg hos Azienda Agricola Ercolani, Her skal vi udforske deres fantatiske kælder under byen. Vi går en tur rundt i byen ad de smalle stejle veje.

Dag 2: Vi tager videre på besøg hos Podere Il Casale, Sandra & Ulisse viser der fantatiske gård frem og vi skal nyde det sidste af eftermiddagen i deres skønne omgivelser.

Dag 3: Vi pakker bilen og køre videre op mod San Baronto, hvor vi skal overnatte hos Laura & Renzo fra Borgo La Casetta. Vi starter dog med en tur ind til Lucca, hvor vi skal på oplevelse i den gamle bydel.

Dag 3: Vi kører op til San Baronto, hvor vi skal overnatte hos Laura & Renzo fra Borgo La Casetta. Dette er vores højtepunkt på turen, der venter jeg nogle helt specielle oplevelser når vi skal opleve Renzo trylle i køkkenet ved aftens middag. Sørg for en god appetit, da der venter os alt mellem 5-15 retter som afslutning på vores dag og sidste aften på turen.

Dag 4: Vi flyver hjem fra Areporto Civile Galileo Galilei Pisa.