Winestillery Old Tom Gin, 42% Vol. 750ml.

560 DKK

Lækker gin med et satin smooth finish og en skarp tekstur.
Duften er meget intens og kompleks, med vinagtige noter af frugt kombineret med søde aromaer af honning, muskatnød og mørke krydderier. Enebær og koriander, en buket af medicinske urter med en snert af appelsinskal og delikate hints af træ. Meget elegant og velsmagende gin.
Smagen i denne gin kan bedst beskrives som frugtagtig med krydrede noter. Ginen er varm og dyb med en langvarig finish. Den er naturligt sød uden tilsat sukker eller andre former for sødemidler.
Smag fortolkningen af en fantastisk klassiker. 

3 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: , ,

Beskrivelse

The old Tom er en type gin som var meget populært i England mellem det 18. og 19. århundrede. Den var især præget af en meget sød smag. Denne æra var præget af manglerne ved destillationen af spiritus, hvilket betød at man tilsatte sukker i et forsøg på at dæmpe den skarpe spiritus smag. På denne tid var det meget svært at opnå en fornuftig smag af basis spiritus, og derfor var det ofte nødvendigt at overdøve ubehagelige smage ved hjælp af tilsætning, der kunne blødgøre smagen. Ud fra dette udgangspunkt er der forsøgt at beholde den glatte og milde stil af denne gamle gin, men rense den fra tilsatte sødemidler. Vi har derfor undersøgt ingredienserne i den toscanske tradition samt landskabets botanik, som var naturligt søde. Ønsket var at finde naturlige ingredienser der kunne fungere som et overbevisende legeme til ginnen, samtidig med at være tro mod denne gins natur.

Du kunne også være interesseret i...