Beskrivelse
De modne druer blev håndplukket af venner og familie den 16/9 2018 og herefter transporteret til Glenholm Vingård til selve vinificeringen. Efter presning af druerne foregik gæringen i Nygårdsmindes stålkar ved lav temperatur. Her har vinen ligget i stålkar i næsten 7 måneder, hvorefter den er kommet på flaske i maj 2019. Flaskerne er herefter opbevaret til yderligere modning og udvikling i en konstant temperatur på 9 grader i en bunker i Blokhus i 8 måneder.
Vinen er tør og frugtrig, rund i munden og med en naturlig restsødme.
Vinen har en smuk mørk roséfarve. Duften er fuld af dejlige røde bær med noter af hindbær, jordbær og rabarber og en smule hyldeblomst og grønne æbler. Vinen har en dejlig mundfylde med tilpas syre.
Som følge af druesammensætningen har vin fylde og kompleksitet uden dog at miste den unikke friskhed, som har kendetegnet de tidligere årgange rosé fra Nygårdsminde – en smagsoplevelse af høj kvalitet!