Winestillery London Dry Gin, 42% Vol. 750 ml.

520 DKK

Rigtig lækker italiensk gin som har et satin smooth finish, med en skarp tekstur.
Duften er meget intens og kompleks, med vinagtige frugtige noter, delikat mentol, enebær, koriander og undertoner af mørkt træ, lemon og orange.
Smagen er rig og fløjlsagtig, rig på essentielle olier og samtidig meget ren. Skarpe noter af frugter, medicinske urter og en friskhed af citrus med et hint af balsamico. Denne gin skal opleves. 

22 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vidste du at Gin faktisk er opfundet i Italien?
Faktisk destillerede munke i det 11. århundrede allerede vin og enebær, sammen med andre dele af det botaniske italienske landskab, for at skabe en drink med overraskende toniske og terepeutiske egenskaber. Og det var ikke overraskende, da klostrene var steder for forskning og undersøgelse, hvor destilleringens kunst kom til Europa fra Mellemøsten. Italien har altid været et idyllisk sted for væksten af både vin og enebær, så det kommer ikke som en overraskelse at Gin’s arketype kommer fra Italien. I kølvandet på denne tradition blomstrede forskningen af munkene og alkymisterne fra den berømte “aqua vitae” gennem destillering af vin, hvilket førte til fødslen af alle de store destillater omkring verdenen.

Du kunne også være interesseret i...