Enghaven Single Malt Whisky 4 Years No 03

599 DKK

Enghaven Single Malt Whisky 4 Years No 03

Enghavens Single Malt Whisky No 3 er tappet på flaske i december 2020 fra ét fad, hvilket også betegnes som ’single barrel whisky’. Destillationen fandt sted i juni 2016. Fadet er et gammelt Bourbon fad, som tidligere har indeholdt rom. Efter romlagringen har Århus Bryghus brugt fadet til lagring af deres Black Monter inden der kom Enghaven Single Malt på fadet.

Smagsprofil

Enghaven Single Malt Whisky No. 3 har en robust duft af varmt træ og malt af en flygtig, krydret karakter. Efter lidt tid i glasset træder dybere noter af karamel, nødder og tørret frugt frem. 

Først smager du cognac-stilen, som går over i maltsødme med tydelige referencer til bl.a. blommer, nødder, tørrede figner og dadler. Du møder en lækker, cremet mundfornemmelse med både fylde og bid, der går over i en lang og krydret afslutning.

50 cl./48,8%

                                         

Brænderiet Enghaven er en integreret del af aktiviteterne på gården Enghaven, der ligger i den idylliske landsby Mellerup i det naturskønne område på nordsiden af Randers Fjord. Enghaven er en gammel slægtsgård, der har været i familien Moestrups eje siden 1881. Den drives i dag med planteavl, under omlægning til økologi, hovedsageligt med kornsorterne byg, rug, havre, hestebønner og græsfrø.

Brænderiet Enghaven er et destilleri, der selv laver alle produktionsprocesserne i egne rammer – fra rugen sås i jorden, til whiskyen stilles på bordet. Brænderiet Enghavens ambition er at levere whisky af danske kvalitetsråvarer med deltagelse i hele produktionsprocessen. De holder intenst øje med hver gylden dråbe, så du får de mest autentiske sanseoplevelser – fra du har flasken i hånden, til du skænker op for dig og dit selskab.

Alle Enghaven whiskyer er gæret sammen med kornet, da det er med til at tilføre en ekstra sødme til destillatet. Dette klæder produkterne, fordi det afspejler de karakteristika, som vi har i de danske kvalitetsråvarer.

6 på lager

Kategorier: ,

Du kunne også være interesseret i...