Enghaven Rye Whisky No 03

599 DKK

Enghaven Rye Whisky No 03

Enghavens whisky er Rye Whisky No. 3. Den er tappet på flaske i november 2020 og fremstillet på en blanding af maltet byg og umaltet rug fra egne marker. Destillationen er sket i 2017. Den er efterfølgende lagret på to forskellige fadtyper. Det ene er et ex-bourbonfad og det andet et ex-portvinsfad, som vi tidligere har brugt til vores succesfulde Enghaven Rom.

Smagsprofil

Rye Whisky No. 3. har en fin, frisk og krydret duft. Lidt støvet med antydning af lakrids. Smagen er fyldig og sødmefuld med friske, grønne noter af dild og estragon.

50 cl./46%

                           

Brænderiet Enghaven er en integreret del af aktiviteterne på gården Enghaven, der ligger i den idylliske landsby Mellerup i det naturskønne område på nordsiden af Randers Fjord. Enghaven er en gammel slægtsgård, der har været i familien Moestrups eje siden 1881. Den drives i dag med planteavl, under omlægning til økologi, hovedsageligt med kornsorterne byg, rug, havre, hestebønner og græsfrø.

Brænderiet Enghaven er et destilleri, der selv laver alle produktions processerne i egne rammer – fra rugen sås i jorden, til whiskyen stilles på bordet. Brænderiet Enghavens ambition er at levere whisky af danske kvalitets råvarer med deltagelse i hele produktionsprocessen. De holder intenst øje med hver gylden dråbe, så du får de mest autentiske sanseoplevelser – fra du har flasken i hånden, til du skænker op for dig og dit selskab.

Alle Enghaven whiskyer er gæret sammen med kornet, da det er med til at tilføre en ekstra sødme til destillatet. Dette klæder produkterne, fordi det afspejler de karakteristika, som vi har i de danske kvalitets råvarer.

6 på lager

Kategorier: ,

Du kunne også være interesseret i...