Bianco Toscano IGT 2018

92 DKK

Denne vin er fremstillet af de traditionelle Toscanske hvide druesorter Trebbiano (70%) og Malvasia (30%).

Vinen er tør og frisk, med en fyldig krop og rig smag af stenfrugter. Det er en perfekt ledsager både til hvid fisk og orientalske retter, og det er en fremragende sommervin der kan nydes som aperitif.

Vores vingård som vi løbende fornyer og genplanter, ligger i bakkerne omkring gården omkring 150 og 180 meter over havets overflade, skrånende ned mod Resco-floden. Der bruges ikke  herbicider i forarbejdningen af jorden. For at beskyttet druerne mod svampesygdomme bruger vi udelukkende produkter baseret på kobber og svovl.

92 på lager

Beskrivelse

Vi håndplukker druerne, hvilket gør det muligt at vælge kun de bedste druer til vores kvalitetsvin.

Vi laver vores vin i gårdens egen vinkælder beliggende på underjordisk niveau i vores ‘kornkammer’ fra det 18 århundrede. Rustfrit stål og traditionelle betontanke bruges under vinfremstilling. Vinen modnes inden aftapning i tønder af rustfrit stål der er udstyret med et kvælstofsystem. Siden 2019 har vi tilføjet egetræsfade for at muliggøre en større rigdom af smag. Den samlede lagerkapacitet er 500 hl.

Bygningens konformation, delvist under jorden og med de to ydre firkanter placeret i to forskellige højder, gør det muligt at udnytte den naturlige højdeforskel til tyngdekraftsarbejde. Den traditionelle bygning med tykke stenvægge og vinklæder der er delvise under jorden, muliggør gæring og opbevaring af vinen ved en konstant temperatur på omkring 18 ° C.