Oste

Viser 1–12 af 53 resultater

Her hos os har vi et stort udvalg af specielle oste der kommer fra små lokale producenter rundt om i Europa. Vores sortiment indeholder mange lækre specielle oste. Vores nøje udvalgte oste kommer bl.a. fra.:

Jumi AG fra Schweiz.

Deres produktion er meget speciel, de har indgået sær aftaler med deres leverandører. Der må kun fodres med frisk græs om sommeren, samt hø, korn og vitaminer/mineraler i vinterperioden. den største besætning har 22 køer mens den mindste kun har 4 køer. Alle deres oste er lavet efter rå mælk princippet.

André van Houwelingen fra Holland

André van Houwelingen fremstiller prisvindende økologiske gårdoste. Hans gårdmejeri i Kinderdijk ligger idyllisk i mellem hollandske diger, kanaler og de maleriske møller i Kinderdijk. Et område som er på UNESCOs verdensarvsliste og hvor turister fra hele verden rejser til.

Andrés dag begynder før dyrene vågner og slutter først, når han på aftenens sidste runde i stalden har set, at alle dyr er gået til ro. Ostemagerens omsorg for sine dyr kan smages i de økologiske oste, der flere år i træk har vundet adskillige internationale priser. Andrés gårdoste er alle af gouda-typen. Sortimentet består af oste fremstillet af ko-, fåre- og gedemælk. Ostene har en dejlig fyldig, cremet smag og delikate krystaller i de vellagrede oste. Nogle oste er tilsat smag som for eksempel brændenælde, valnød eller spidskommen, hvilket er en traditionel metode i Holland. Ostene fås i forskellige lagringer og dermed også forskellig intensitet i smagen. Så André har en ost til enhvers smag og enhver lejlighed.

Modning og lagring af ostene foregår på gårdmejeriet på træhylder i deres særlige modningsrum i minimum 1 måned op til et helt år.

Ost smager allerbedst ved stuetemperatur, hvor alle smagsnuancerne for alvor kommer til sin ret. Så tag så vidt som muligt osten ud af køleskabet en times tid før servering.

Mammen Ost fra Danmark

Mammen Mejerierne A/S er Danmarks næststørste mejeri målt på mælkemængde direkte fra danske landmænd. Hos hovedsædet i den jyske by Mammen nær Bjerringbro produceres et bredt udvalg af gode danske oste, som sælges i Danmark såvel som i resten af verden.

Vi bestræber os på at producere bæredygtige mælkeprodukter til fordel for miljøet og dig som forbruger. Nærheden til vores mælkeleverandører – der lige som vore mejerier er beliggende i det smukke Midtjylland – er en vigtig årsag til, at vi kan garantere frisk mælk til produktion af vore oste.

Mammen Mejerierne beskæftiger i alt ca. 190 medarbejdere fordelt på de tre mejerier i Mammen, Drøsbro og Onsild alle beliggende i Midtjylland nær Bjerringbro.

Find det du søger og gør en god handel her hos os.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.