Balsamico

Viser alle 13 resultater

Aceto Balsamico IGP.

Aceto Balsamico di Modena IGP er en balsamico eddike, der er produceret under tilsyn af et lokalt styrende organ for at bekræfte, at det følger reglerne i IGP. Vores Aceto Balsamico di Modena er lavet af kun to ingredienser. Den første ingrediens er den langsomt simmerede og koncentrerede druemost (juice) fra Trebbiano- og Lambrusco-druer, som over 24-36 timer reducerer og karamelliserer sukkeret. Den anden ingrediens er vineddike. Den koncentrerede druemost giver Balsamico dets frugtagtige, rige, søde rygrad, mens vineddik giver den afstivende surhed. Vi tilbyder en Aceto Balsamico IGP 4-årig og og Aceto Balsamico IGP 6-årig.

Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP.

Denne specielle balsamico er blevet ældet efter den traditionelle metode. Den traditionelle metode involverer, hvad italienerne kalder en Batteria eller gruppering af tønder. Disse tønder er sammen for livet og kan med omhyggelig pleje vare hundrede år eller mere, hvilket yderligere udvikler deres smag i løbet af denne periode. Hver tønde er af forskellig størrelse og forskellige typer træ, og de er arrangeret fra store til små. En gang om året fremstilles druehøsten, og den resulterende druesaft (kaldet must) reduceres langsomt over 36-48 timer over en ild. Denne resulterende druemost anbringes i en eg tønde til alder i 1,5 – 3 år. Derefter begynder påfyldningen af ​​tønderne. Den mindste tønde genfyldes med balsamico fra den næste største tønde, derefter fyldes den tønde fra den næste største tønde og så videre, indtil den største tønde er fyldt fra den nye druemost, der er blevet ældet i 1,5 – 3 år. Denne proces udføres hvert år, og i den traditionelle metode tages kun 10% af mængden af ​​den mindste tønde til salg. Selvom det er dyrt at producere eddike, sikrer dette, at den resulterende balsamico-eddike har været i hver tønde, hvilket trækker lugt og smag fra hvert træ. Vi tilbyder en Aceto Balsamico Tradizionale di Modena D.O.P. alderen i 12 år (“Affinato”).

Aromatiske balsamics.

Vores hvide balsamiske gourmet-smag fremstilles ved hjælp af vores anerkendte, hvide balsamico, som er ældet i tønder af egetræ i 4 år. Derefter tilføjer vi naturlige smag, der perfekt komplementerer den lækre hvide balsamico. Vi tilbyder granatæble, hindbær, skalotteløg, krydret peber, trøffel balsamico ..

Og mere balsamics.

Selvfølgelig er det ikke alt. Vi har endnu flere balsamics, der slår dine sokker af. Som vores Reserva Truffle Balsamic Eddike, som er lageret i 20 år i Tradizionale-metoden. Eller vores mest populære balsamico, den perfekte balance mellem sød og sur, vores White Balsamic 4-årig. Vi har også en rosmarin-balsamico, der er blevet ældet i træ i 4 år, der kun er fremstillet af druemost og en 6-årig Riserva, der er gjort på Tradizionale måde.