Om Vin og Specialiteter

Butik med spændende specialiteter fra Europa

Hos Vin og Specialiteter tilbyder vi et nøje udvalg af kvalitets vin og specialiteter fra udvalgte lokalområder i Europa. Du finder kun vores produkter hos os. Vin og Specialiteter ejes og drives af Bo Varmdal, som rejser gennem Europa og oplever mange nye spændende specialiteter fra lokalproducenter.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med vores nøje udvalgte produkter fra Europa. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere kvalitets produkter fra lokale producenter, der alle lever op til vores kunders forventninger.

Besøg vores butik

Her hos Vin og Specialiteter gør vi en ære i at tilbyde vores kunder kvalitets vin og specialiteter til attraktive priser. Alle vores produkter er nøje udvalgte og selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde vores kunder noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.

Så kig forbi Vin og Specialiteter’s butik, hvis du ønsker spændende specialiteter fra lokale områder i Europa – alt sammen af god kvalitet.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policyand Terms of Service apply.
Er du 18 eller over? Denne hjemmeside sælger alkoholholdige drikkevarer derfor kræves det at du er over 18 år. Bekræft herunder at du er over 18 eller tryk "forlad" for at afslutte.